Tetkószféra

Sziasztok! Ha érdekel a tetoválás mindenféle értelemben, akkor helyesen tetted, hogy ideléptél. Célom az, hogy megismertesselek a tetoválás eredetével, egyes szimbólumok jelentésével, a különböző kultúrákban lévő tetováláshagyományokkal. Továbbá véleményt formálok, hogy kinek és miért érdemes varratni és mire is kell odafigyelni. Összefoglalva: minden lesz itt, ami tetoválás. Jó böngészést!

Friss topikok

Napi Tetkó

2012.11.03. 19:37 fb753

49_1351967617.jpg_570x757

Arra gondoltam, hogy bevezetem ezt a bizonyos Napi Tetkót és igyekszem mindennap feltölteni egy-egy tetoválást, ami felkeltette az érdeklődésem és elnyerte a tetszésem. 

Imádom a 3D-s hatású tetoválásokat és ezt amint megláttam, rögtön megtetszett. Szerintem nagyon élethű és teljes mértékben elfogadnám magamon. 

Szólj hozzá!

Címkék: kép tetoválás tetkó 3D

A bejegyzés trackback címe:

https://tetkoszfera.blog.hu/api/trackback/id/tr374887436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása