Tetkószféra

Sziasztok! Ha érdekel a tetoválás mindenféle értelemben, akkor helyesen tetted, hogy ideléptél. Célom az, hogy megismertesselek a tetoválás eredetével, egyes szimbólumok jelentésével, a különböző kultúrákban lévő tetováláshagyományokkal. Továbbá véleményt formálok, hogy kinek és miért érdemes varratni és mire is kell odafigyelni. Összefoglalva: minden lesz itt, ami tetoválás. Jó böngészést!

Friss topikok

Érdekesség: A tetovált ember

2012.11.03. 13:38 fb753

Nem, most nem a tetovált emberekről fogom tépni a számat. Hoztam egy érdekességet. El tudjátok képzelni, hogy az egész testeket tetoválás borítja? De konkrétan az egészet. Nem? Márpedig volt, aki ezt megcsinálta. A fiatalembert Lucky Diamond Richnek hívják. (Te jó ég, remélem nem ez az eredeti neve. Szerencsés Gyémánt Rich.) Már sokféle varrás volt a testén, mikor gondolt egyet és úgy döntött, hogy az egész testét fekete tetoválással akarja díszíteni, így a tetkók nem csupán egy rétegben borítják el. Testét több ezer órán keresztül varrta több mint száz tetoválóművész! Azért ez nem semmi. Még a szemhéját, fülét és ínyét is beszínezték. Erre csináltatott fehér feliratokat, majd a fehérbe színes dizájnelemeket rakott. Rich bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is, mint az egyetlen olyan személy a földön, aki százalékosan tetoválva van.

Érdekes, meg kell hagyni. Hogy most őt az vezérelte, hogy bekerüljön a rekordok közé, vagy valamilyen személyes indok, az már más kérdés. Mindenesetre szerintem kicsit extrém vállalkozás egész életedben feketére tetoválva élni. Szeretem a tetoválásokat, de ezt már én is kicsit túlzásnak tartom. Persze ez személyes vélemény, valakinek lehet, hogy teljes mértékben bejön a dolog. Ha valaki véletlenül erre adná a fejét, mindenképp gondolja át ezerszer, mielőtt megcsinálná! És lehetőleg ne robbantson bankot, hogy megszerezze a pénzt rá. 

 tetko.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekesség tetoválás tetkó világrekord Guinness-rekord

A bejegyzés trackback címe:

https://tetkoszfera.blog.hu/api/trackback/id/tr374886920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása