Tetkószféra

Sziasztok! Ha érdekel a tetoválás mindenféle értelemben, akkor helyesen tetted, hogy ideléptél. Célom az, hogy megismertesselek a tetoválás eredetével, egyes szimbólumok jelentésével, a különböző kultúrákban lévő tetováláshagyományokkal. Továbbá véleményt formálok, hogy kinek és miért érdemes varratni és mire is kell odafigyelni. Összefoglalva: minden lesz itt, ami tetoválás. Jó böngészést!

Friss topikok

Helló mindenkinek!

2012.10.02. 14:28 fb753

 

Először is köszönöm, hogy benéztél az oldalamra. Az, hogy ez csupán a véletlen műve volt vagy netán szándékosan léptél ide, most hagyjuk. A Tetkószféra cím ne ijesszen el senkit, természetesen nem arra utal, hogy csak akkor nézheted meg a tartalmát, ha rendelkezel tetoválással, mert ha nem, akkor te nem is értheted, mi is folyik itt. Minden érdeklődőnek fenntartom a blogot, legyen az egy ártatlan kíváncsiskodó vagy esetleg egy televarrt tetováló művész.

Személyemről sokat nem szeretnék elárulni, annyit azért bevallok, hogy már régóta érdeklődöm a tetoválások iránt és rendelkezem is eggyel egészen pontosan a tarkómon. A blogot azzal a céllal indítottam, hogy megismertethesselek téged a tetoválás világával.

Foglalkozni fogok a történelmével és eredetével, hogy tudd, hogyan és honnan is indult ez az egész. Továbbá összegyűjtöm az egyes szimbólumok jelentését, hogy ha netán minta után keresgélném, azért tisztában legyél a mögöttes tartalmával. Ha már itt tartunk, a Discovery leadta nem is olyan régen a Tetkóvadász című dokumentumfilmet. Szeretném majd minden részét egyesével kielemezni, véleményezni, mert jó megismerni, hogy különböző kultúrákban hogyan is él a tetoválás. Leírom nektek azt is, mire érdemes figyelni, mielőtt varratnál a testedre, és mit kell csinálni, miután már kész a mű. De lesznek képek is érdekes, művészi vagy netán borzalmas tetoválásokról, hogy ezekkel is megismerkedj, meg persze a poén kedvéért. Egyelőre ennyi a tervem, de ez nem jelenti azt, hogy csak ezekről fogok blogolni, sosem lehet tudni, mikor jön egy újabb ötlet, amit majd lejegyzek. Abban viszont biztos lehetsz, hogy a tetováláshoz lesz köze.

 

Jó böngészést az oldalon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetkoszfera.blog.hu/api/trackback/id/tr24815760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása